Детска градина Ханс Кр. Андерсен

Само на няколкостотин метра от морската градина, само на няколко минути път от централната градска част на Бургас се намира една от най-добрите детски градини в региона. С уникалната си структура, неповторимо богатия си интериор, Детска градина „Ханс Кристиан Андерсен” предлага отлични условия за отглеждане и възпитание на Вашите деца!

На 24-26.04.2023 г. в гр. Бургас се проведе XV-тата Национална научнопрактическа конференция по предучилищно образование „Водим бъдещето за ръка“. Нейни организатори са Министерство на образованието и науката и Регионално управление на образованието - Бургас. Той има за цел да отговори на съвременните предизвикателства пред българското предучилищно образование чрез съхраняване и обогатяване на традициите, както и чрез популяризиране на добрия педагогически опит и творчески потенциал на учителя в детската градина.
Форумът стартира в Експозиционен център "Флора". На откривато гостите бяха поздравени от деца от 3 А и 4 В група от Детска градина "Ханс Кр. Андерсен". Г-жа Галя Велева - старши учител от детската градина взе участие с доклад на тема "ГРАФИЧНАТА ДИКТОВКА СРЕДСТВО ЗА ПЛАВЕН ПРЕХОД МЕЖДУ ДЕТСКАТА ГРАДИНА И УЧИЛИЩЕТО".
 
Снимки ТУК