Детска градина Ханс Кр. Андерсен

Само на няколкостотин метра от морската градина, само на няколко минути път от централната градска част на Бургас се намира една от най-добрите детски градини в региона. С уникалната си структура, неповторимо богатия си интериор, Детска градина „Ханс Кристиан Андерсен” предлага отлични условия за отглеждане и възпитание на Вашите деца!

Уважаеми родители,

Детска градина „Ханс Кр. Андерсен“ стартира работа по Общинска програма „Родители в помощ на учителя в детската градина“.

Програмата е за инициативни родители-доброволци в детските градини.

Кратка информация:

Цел и идея на програмата:

Идеята е насочена към родители, които искат да работят в детските градини като доброволци, в помощ на учителите, без възнаграждение. Родителите-доброволци ще се включат в работата на детската градина в сутрешен или следобеден режим в зависимост от своето свободно време, желание и възможности. Програмата цели да даде възможност на активни и инициативни родители да подпомогнат учителите в част от образователния процес на децата и така да стимулира повече родители да се включат в образователно-възпитателния процес и в живота на детската градина.

Кой може да кандидатства по програмата:

Всеки родител на дете от детска градина на територията на община Бургас, който има желание и възможност да отдели от времето си, може да се включи в инициативата.

Как се кандидатства по програмата:

  1. Заявление за участие в програмата (по образец);
  2. Диплом за завършено образование;
  3. Медицинско свидетелство за постъпване на работа;
  4. Удостоверение от психодиспансер, че лицето не се води на учет;
  5. Здравна книжка.

 

Програмата ще бъде представена на

Родителска среща,

която ще се проведе

на 29.03.2019 г. – петък

във филиала на

Детска градина „Х. Кр. Андерсен“

от 17.00 часа